Tabu tema među ženama ili možda ne?

Posle jednog opasno dobrog samozadovoljavanja odlazim u kupatilo da se istuširam, ulazim u kuhinju, grabim nešto da žvaknem, sedam za komp i počinjem da pišem.
Šta? Kao žene se ne samozadovoljavaju? Ne gledaju sexy filmove? Ne napale se kad gledaju šta oni to tamo rade? Ja gledam i ako se neko pita, nije me sramota. I uživam, o da, itekako uživam.
Da sam se rodila pre nekih 300 godina verovatno bi me spalili na lomači zbog ovog teksta, a danas ako su normalne mnoge nenormalne stvari, normalno je da se i jedna žena tu i tamo poigra sama sa sobom. Cilj življenja i jeste pronaći način da udovoljiš sebi, zar ne?
Jednom prilikom „nabacivala“ sam jednog čoveka kog sam smatrama OK likom mojoj drugarici… neka sve počne kao neko FB dopisivanje pa ako bude hemije, ko zna. Kasnije sam saznala da je on tolika sirovina od čoveka da mi se zgadilo.
Elem… moja drugarica je želela da to sve ide polako i svojim tokom, a on naravno kao i svaka sirovina od muškarca poželeo je da je odmah baci na krevet i sve po redu kako je on to zamislio. Upadam ja u razgovor sa njim u želji da pokušam da mu objasnim da je ona jedna fina nežna žena, željna ljubavi i pažnje, a ne samog sexualnog čina!
„Sramota, da li ona ima ogledalo kući…treba da bude srećna što je ja uopšte i želim i što sam uopšte pomislio da imam nešto sa njom“… Za mene je svaki razgovor bio završen jer kao što neki pametan čovek reče „kako sirovini objasniti da je sekundarna?“.
Sam čin sexa, vođenja ljubavi ili ga nazovite kako god želite dogodi se kad između DVE (ili više) osobe dođe do onog čuvenog „klik“ u glavi (kod nekih i malo niže ). Fenomenalan način zbližavanja gde proradi skoro svih 5 čula… dodira, mirisa, čula, vida, a ponekad i ukusa. Ukoliko imate partnera koji će pratiti neka od vaših čula, taj dalji odnos evaluiraće u jednu ogromnu erupciju poput vulkana nakon koje će vam sve brige sveta izgledati sitne i ne bitne 😀
Ukoliko nemate partnera, verujem da i same znate šta vam je činiti. Ko je rekao da je ispravno da žena uživa u sexu samo ako je lepa, zgodna, adutima obdarena, obučena u neku čipku i sexi veš, zanosno njiše bokovima… e pa i da je neko to zaista i zakonom odredio ja bih bila prva koja bi taj zakon prekršila.
Da li trebamo da budemo zadovoljne samo zato što je neko poželeo da vodi ljubav sa nama? Da pristanemo u toj igri i na ono što nam ne prija jer ne želimo da kažemo „NE“ iz straha da ćemo uvrediti njegovo veličanstvo? Ako ja zadovoljim njega, očekujem da i on zadovolji mene… priča je jednostavna. I nema odstupanja. Ne postoji razlog koji bi trebao da nas natera da u krevetu radimo stvari koje nam ne prijaju samo zato što neko drugi to želi.
Nikad nisam bila u fazonu „Jao, pa kako ću ja u krevet sa njim, pa ja „imam“ invaliditet, šta ako mu smeta, sramota me“. Sramota? Čega? Toga što imaš invaliditet ili toga što si živo biće i osećaš želju? Moj invaliditet je deo mene, ukoliko se stidim njega, stidim se same sebe. To što imam želju želju da budem nečija i da neko bude moj u krevetu je fantastično!
Ukoliko imaš poverenja u osobu pored sebe, i ukoliko je on već tu pored tebe, svestan je tvog invaliditeta, na tebi je da se opustiš, uključiš svih 5 čula, prepustiš se i uživaš. Bilo bi šteta da propustiš taj osećaj 

Luna L

One thought on “Tabu tema među ženama ili možda ne?

  1. ” Ko je rekao da je ispravno da žena uživa u sexu samo ako je lepa, zgodna, adutima obdarena, obučena u neku čipku i sexi veš, zanosno njiše bokovima…e pa i da je neko to zaista i zakonom odredio ja bih bila prva koja bi taj zakon prekršila.”

    Takođe bih dodala, ko je rekao da žena sa invaliditetom ne može da bude sexy i zanosna u čipki i sexy vešu? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *